Support

INSTRUCTIES STICKERS PLAATSEN OP DE MUUR

Zorg ervoor dat de oppervlakte waarop de sticker wordt aangebracht goed droog is en vrij van stof, siliconen en vet. De stickers zijn alleen geschikt voor een ondergrond met een glad oppervlak. Let op: er kunnen geen kosten worden geretourneerd indien de muurstickers loslaten, nadat zij op oneffen, ruwe ondergronden, zoals spachtelputz, structuur, vliesbehang e.d. zijn geplakt, of op een niet gedroogde muur.

Houd de muursticker tegen de muur op de gewenste plek en markeer een aantal hoekpunten. Houd er rekening mee dat de muursticker op een rugvel zit met aan de voorkant een transportfolie , meet daarom vanaf de sticker zelf en niet vanaf het vel.

Bij het aanbrengen van een grote muursticker of muurprint is het aan te raden dit met twee personen te doen.

Haal de sticker los van het rugvel/ de achterkant. Pas er voor op dat de sticker niet dubbel vouwt of knikt. Let erop dat de plakzijde van de sticker niet in contact komt met een ander gedeelte van de achterkant van de sticker. Stickers kunnen uitrekken of scheuren als je de achterkant te snel wilt verwijderen. Voorzichtig te werk gaan om dit te voorkomen is belangrijk.

Plaats de muursticker na het verwijderen van de achterkant op de muur. Plak de sticker alleen vast aan de bovenkant op de juist opgemeten positie. Bepaal of de positie goed is. Tevreden met de plaatsing? Wrijf de sticker stevig aan van binnen naar buiten / boven naar beneden om luchtbellen te voorkomen of weg te wrijven. Is er toch een luchtbel ontstaan? Maak de sticker voorzichtig los tot aan de luchtbel, wrijf deze weg en plak het gedeelte opnieuw van binnen naar buiten goed vast. Aanwrijven kan met een rakel of een zachte droge doek. Druk vooral de randjes stevig aan.

Strijk stevig over het transportfolie met je handen of een plastic rakel om te controleren of de sticker overal goed hecht aan de ondergrond.

Trek voorzichtig het transportfolie weg vanuit een vlakke hoek.

Als sommige delen niet goed bevestigd zijn op de muur druk je ze aan met je vingers of een rakel.

Verwijder het transportfolie volledig.

 

ONDERHOUD

Gebruik een zachte droge doek als je de sticker wilt reinigen. De stickers zijn waterafstotend, maar zullen beschadigen bij het gebruik van zeep, schuurmiddelen of oplosmiddelen.

Bij de levering van de muursticker kan het zo zijn dat er wat luchtbellen gevormd zijn. Deze beïnvloeden de kwaliteit van de muursticker in het geheel niet. Na het aanbrengen zul je deze luchtbellen ook niet meer zien.

Als je de sticker niet direct plaatst bewaar deze dan plat en niet opgerold om luchtbellen en kreukels te voorkomen.

Verzending en Levering:

Nadat je een order hebt geplaatst ontvang je direct een orderbevestiging per e-mail. De leverdatum is verschillende per product, maar over het algemeen kun je rekening houden met 1-4 werkdagen. Voor Custom Made producten geldt een levertijd van 7 werkdagen. Voor de geboorteposters en portretten welke specifiek in opdracht worden getekend spreken we een datum af per mail. De verzending wordt door Post NL verzorgd.

Je kunt de producten retourneren binnen 14 dagen. Custom made producten kunnen niet worden geretourneerd. Is een product beschadigd of niet naar wens stuur dan een e-mail met een foto naar info@vanjansje.nl, dan kijken we samen naar een gepaste oplossing.

Wil je producten retour sturen dan zijn de kosten voor eigen rekening. Je kunt hiervoor het onderstaande adres gebruiken:

Van Jansje
Boomaweg 8
2553 ED Den Haag

Graag ontvang ik hierbij de volgende gegevens:
• naam
• ordernummer
• aantal items retour
• productnaam

Houd hierbij rekening met de onderstaande punten:
*producten worden op eigen kosten retour gestuurd
*de producten moeten in de originele conditie retour worden gestuurd
*Bij een beschadigd product stuur vooraf aan de retour eerst een foto per e-mail aan info@vanjansje.nl
*het is niet mogelijk geld terug te geven bij orders die niet bij mij aankomen, dus vraag om een retourbewijs
*het geld wordt zo snel mogelijk teruggestort nadat ik je retour heb ontvangen (binnen 14 dagen). Het geld wordt teruggestort op het opgegeven rekeningnummer.

Geboortekaarten:

Ben je enthousiast over een geboortekaartje en wil je meer weten? Klik op de desbetreffende kaart en je kunt een formulier invullen en versturen. Per mail zal ik je de verdere mogelijkheden en kosten laten weten: papiersoorten, het lettertype, de kleur opties, ontwerp binnenkant of achterkant, het formaat en eventueel de drukkosten. Ik maak een offerte op waarbij 2 aanpassingsrondes zijn inbegrepen.

Wil je wel graag een ontwerp voor een kaart maar het regelen van het drukken zelf op je nemen? Dat kan natuurlijk,  in dat geval krijg je het ontwerp digitaal in PDF aangeleverd per mail.

Wil je een kaart op maat? Mail naar info@vanjansje.nl voor de mogelijkheden!

Partners:

Wil je mijn producten verkopen of een andere vorm van samenwerking aangaan? Mail dan naar info@vanjansje.nl