Over Van Jansje

Hi, ik ben Anja,
leuk je hier te zien!

Graag leg ik mooie momenten voor je vast of fleur je leven op met een mooie print of tekening.

Over Anja
  • Officieel heet ik Jansje
  • 42 jaar
  • Woon sinds ruim 10 jaar in Den Haag
  • Afgestudeerd aan de Artez Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle
  • Mama van dochtertjes Eva & Vida
  • Wordt blij van: de zon, de natuur, struinen door een tuincentrum of kringloop, het strand, reizen, nieuwe kleuren schilderen in huis, een goed boek, op pad gaan met Eva & Vida, en goeie koffie met taart!
  • Tekenen en ontwerpen is een grote passie van me!

Illustrator & Ontwerper

In heel veel momenten of dingen om me heen zie ik een mooi beeld welke ik graag wil vastleggen waardoor ik het tastbaar kan maken. Vooral de natuur met alle diversiteit en veranderingen door de seizoenen is een eindeloze inspiratiebron. Ik hou ervan om lekker op pad te gaan, te observeren, dingetjes te verzamelen ( van mooie bladeren tot een paar veren, kan van alles zijn) en inspiratie op te doen. Ik heb een enorme liefde voor kleur en detail en kan me daar heerlijk op uitleven in een nieuwe tekening of ontwerp.

Een paar jaar na mijn afstuderen maakte ik voor het eerst een portret voor een bekende, het vastleggen van een moment in diens carrière vlak voordat hij met pensioen ging. Het was een geheel nieuwe uitdaging om naast gedetailleerdheid ook een gelijkenis goed weer te geven. Die eerste opdracht was de start van tientallen opdrachten en het geeft me telkens weer voldoening iemand blij te maken met een tastbare herinnering aan een mooi moment of een geliefde.

Ben je benieuwd en wil je meer weten?

Neem dan contact op!
Stel je vraag of dien een verzoek in