Reviews

Bekijk wat andere mensen zeggen over onze producten. Of laat zelf een review achter met behulp van het formulier. We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen!


  Noud & Lauren

  Anja heeft van onze twee kids een geboorteposter getekend aan de hand van een foto uit de kraamweek. Zo blij mee, ze zijn zo prachtig en realistisch. Elke dag een herinnering aan deze fijne en bijzondere tijd. Anja, wat een talent heb jij, bedankt!

  Anne-Kari van der Heide

  Nero

  Nadat Anja al meermaals voor onze vakgroep als (afscheids) cadeau voor collega’s een prachtige tekening had gemaakt wilde ik ook graag een werk van haar. Ze bleek naast mensen ook heel goed dieren te kunnen tekenen dus heeft ze onze hond getekend die ik als verrassing aan mijn man heb gegeven voor zijn verjaardag. Ongelooflijk knap hoe ze onze gehele zwarte hond zo mooi en treffend heeft vastgelegd. En dat ook nog zo vlot en precies op tijd klaar! Hij hangt te schitteren op de werkkamer van mijn man die er erg blij mee is.

  Angela Dekkers

  Het is een echt kunstwerk geworden

  In 2021 is onze dochter overleden. Dit verdriet kwam heel hard aan. Zij schreef naar ons, dat we haar niet moesten vergeten. Hoe kun je je dochter vergeten:
  onmogelijk. We wilden de herinneringen in iets tastbaars vastleggen. Op de eerste plaats hebben we een mooi monument laten maken op haar graf. We hebben sieraden laten maken met het haar van haar. We wilden ook iets voor in ons huis. We wisten dat Anja heel mooi kon tekenen. We hadden al meerdere schitterende tekeningen gezien. Dus de volgende stap was aan Anja te vragen of zij voor ons een aantal tekeningen wilde maken. Hierop gaf zij direct bevestigend antwoord. We zijn op een dag naar haar toegegaan met de eerste schoentjes van onze dochter, een foto samen met haar broer, onze dochter in Rome en op oudere leeftijd met een sjaal waar zij in uit te tekenen was. Van al deze vier heeft Anja prachtige, realistische tekeningen gemaakt. Hier zijn we tot op de dag van vandaag nog zo blij mee, dat is niet te beschrijven. We hebben de tekeningen mooi ingelijst en op de muur in de woonkamer opgehangen. Het is een echt kunstwerk geworden. En op deze wijze is onze dochter toch elke dag een beetje bij ons.

  Saskia en Ronald Leeuwenkamp

  Je bent geweldig

  We zijn zo blij met de gepersonaliseerde poster die Anja voor ons heeft gemaakt! Echt vakwerk. Hij hangt in de kamer van onze dochter en past perfect, dankjewel lieve Anja!

  Louise Boonstoppel

  Heel knap

  Karakteristieke eigen tekenstijl, waarbij specifieke kenmerkende trekjes van de geportretteerde erg fraai worden weergegeven.

  Patrick Lee Kong

  Super blij mee

  Anja heeft van verschillende foto’s van onze katten een prachtige compositietekening gemaakt. Ze zijn nu alle 4 samen verenigt.

  Frits en Anja Koffijberg